Post a comment

Lanterna Premium Camping Resort By Valamar

7,95 /10
Great 16 Customers reviews Show all reviews
Uitstekende vakantie gehad ... Jacobus - Waalwijk, 09/09/2019
Establishment Lanterna Premium Camping Resort By Valamar - Tar
Camping2Be Winner 2020
see all the pictures
Detailed mark View details
General information
 
 
8,3
Accommodation
 
 
6,5
Region
 
 
8,5
Cleanliness
 
 
8,1
Comfort
 
 
7,8
Quality-price ratio
 
 
7,9
Reception
 
 
7
Services & amenities
 
 
8,8
Activities
 
 
8,2
Review will be checked

16 available reviews for Lanterna Premium Camping Resort By Valamar

Filter site's reviews
By Accommodation
7,65 Pitch Standard
Pitch Standard
8,15 Pitch Comfort
Pitch Comfort
- Pitch Comfort Mare
Pitch Comfort Mare No review
7,78 Marine Premium Camping Home
Marine Premium Camping Home
- Mediterannean Garden Premium Camping Home
Mediterannean Garden Premium Camping Home No review
8,72 Mobilhome Superior 30M2 2 Bedrooms
Mobilhome Superior 30M2 2 Bedrooms
Per customer type
  • 12 reviews 8
  • 4 reviews 7,8
Per stay period
  • 16 reviews 7,95
Per languages
  • All languages (16)
  • Dutch Dutch (16)
Reviews in chronological order
  • 9,33 / 10
    gezin met jonge kinderen From 19/08/2019 to 06/09/2019
    Certified reviews
    "Uitstekende vakantie gehad "

    Het Aquapark was super voor de kids! En het was voor ons op loop afstand. Bovendien was het Animatie team top! Er was genoeg te doen voor de kids.

    Het is een grote camping, maar dat wisten we voor dat we boekte ook al. Alleen de trappen bij het auqapark (zwembad) waren enorm glad.

    Review Pitch Comfort

    De plek was super, smorgens hadden we vol zon op de tent en savonds hadden we helemaal schaduw. Water en elektra waren aanwezig en goed op de plek

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    10
    Accommodation
     
     
    9
    Region
     
     
    10
    Cleanliness
     
     
    8
    Comfort
     
     
    9
    Quality-price ratio
     
     
    10
    Reception
     
     
    9
    Services & amenities
     
     
    9
    Activities
     
     
    10
  • 7 / 10
    gezin met jonge kinderen From 10/08/2019 to 24/08/2019
    Certified reviews
    "Vakantie week 33 34"

    In januari een reservering geplaatst via de ANWB en voorkeur aangegeven waar we graag een staanplaats zouden willen hebben. Hier is totaal geen rekening mee gehouden. We hebben een plek toegewezen gekregen aan de rand van de camping van nog geen 60m2 waar onze caravan niet op paste en ruim een half uur lopen was na het zwembad en andere accomedaties voor jonge kinderen daarop zijn we na de eerste nacht naar de receptie gegaan en in overleg verhuisd naar een andere staanplaats wat voor ons acceptabel was .

    De staanplaats wat toegewezen was de eerste keer was onacceptabel en niet wat we geboekt hadden, hij was geen 80m2, lag aan de rand van de camping, overal ver vanaf en minimaal 30 min lopen naar het zwembad en omringt met groepen jongeren die op een andere manier vakantie vieren als een gezin met jonge kinderen

    Picture(s) taken by john - Wierden See photo gallery
    Review Pitch Comfort

    De tweede staanplaats was acceptabel en schaduwrijk

    De eerste toegewezen staanplaats

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    6
    Accommodation
     
     
    4
    Region
     
     
    7
    Cleanliness
     
     
    7
    Comfort
     
     
    9
    Quality-price ratio
     
     
    6
    Reception
     
     
    7
    Services & amenities
     
     
    8
    Activities
     
     
    9
  • 9,22 / 10
    gezin met jonge kinderen From 08/08/2019 to 20/08/2019
    Certified reviews
    "Geweldige vakantie "

    De comfortabele stacaravan en de ligging hiervan

    Extra kosten bij afrekenen

    Review Mobilhome Superior 30m2 2 bedrooms

    Airco en voorzieningen

    Airco werkte alleen met sleutel en raambeveiliging. Waardoor je hem niet kon laten draaien als je weg was.

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    10
    Accommodation
     
     
    10
    Region
     
     
    10
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Quality-price ratio
     
     
    8
    Reception
     
     
    9
    Services & amenities
     
     
    10
    Activities
     
     
    8
  • 8,89 / 10
    gezin met tiener(s) From 29/07/2019 to 14/08/2019
    Certified reviews
    "Holiday"

    Prachtige camping, goede hygiëne, veel voorzieningen

    Ik wil kunnen pinnen in de supermarkt!

    Review Pitch Standard

    Mooie locatie

    Veel herrie in de vroege ochtend, bladblazers!

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    10
    Accommodation
     
     
    7
    Region
     
     
    10
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Quality-price ratio
     
     
    9
    Reception
     
     
    9
    Services & amenities
     
     
    9
    Activities
     
     
    9
  • 6,33 / 10
    gezin met tiener(s) From 29/07/2019 to 14/08/2019
    Certified reviews
    "Leuke mooie camping"

    Mooie camping waar van alles te doen is, prima geregeld

    De campingplaatsen zijn vele malen kleiner dan jullie als ANWB zijnde aangeven!!!! We hadden plekken van 80/ 100m4 geboekt en dan krijg je plekken van 60 m4 aangeboden! Daar moeten jullie echt vele malen beter je informatie in verbeteren. Beetje lastig als je met een caravan en voortent komt van 7x8 en nog een tentje voor de kinderen. Was echt niet fijn aankomen. We zijn deze vakantie begonnen met 4x te verkassen naar een plek die wel enigszins oké was!!!!

    Review Pitch Comfort

    Niets was leuk aan de plek. De rode bagger die op de plekken liggen zijn qua vlekken in kleding en alle andere wasgoed niet te overzien. Caravan auto alles is zo smerig.

    De campingplaatsen zijn vele malen kleiner dan jullie als ANWB zijnde aangeven!!!! We hadden plekken van 80/ 120m4 geboekt en dan krijg je plekken van 60 m4 aangeboden! Dit is volgens de camping altijd al zo geweest qua grootte. Dus ANWB ga betere informatie verschaffen. Als ik dit van te voren wist, had ik NOOIT geboekt!!!Beetje lastig als je met een caravan en voortent komt van 7x8 en nog een tentje voor de kinderen. Was echt niet fijn aankomen. We zijn deze vakantie begonnen met 4x te verkassen naar een plek die wel enigszins oké was

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    6
    Accommodation
     
     
    4
    Region
     
     
    8
    Cleanliness
     
     
    8
    Comfort
     
     
    4
    Quality-price ratio
     
     
    5
    Reception
     
     
    7
    Services & amenities
     
     
    8
    Activities
     
     
    7
  • 7,11 / 10
    gezin met jonge kinderen From 24/07/2019 to 11/08/2019
    Certified reviews
    "Receptie 3 sterren - overig 6 sterren"

    zwembaden, animatie, lungomare (pad langs strand)

    aankomst, plaatsaanwijzing

    Review Pitch Standard

    als je geluk hebt krijg je een plek aangewezen met voldoende ruimte en schaduw.

    er wordt geadverteerd met standplaatsen tussen 80en 120 m2. In veel gevallen is dit veel kleiner en pal in de zon. Aankomst is één grote chaos. Als je niet voor jezelf opkomt (indien je niet tevreden bent over je aangewezen plek) krijg je geen waar voor je geld.

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    8
    Accommodation
     
     
    5
    Region
     
     
    7
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Quality-price ratio
     
     
    8
    Reception
     
     
    3
    Services & amenities
     
     
    8
    Activities
     
     
    9
  • 8,67 / 10
    gezin met jonge kinderen From 22/07/2019 to 08/08/2019
    Certified reviews
    "Heerlijk camping! "

    Een heerlijke camping die makkelijk te bereiken is, er is veel te doen en er zijn ook zeer mooie zwembaden, camping is wel erg groot dus een fiets of step is zeker aan te raden,maar alles is zeker lopend te doen. Winkels, bakkers, restaurants en terrassen zijn prima.

    Review Pitch Comfort

    Ruim.

    Twee bomen op mijn plaats

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    9
    Accommodation
     
     
    8
    Region
     
     
    9
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Quality-price ratio
     
     
    9
    Reception
     
     
    9
    Services & amenities
     
     
    9
    Activities
     
     
    8
  • 7,78 / 10
    gezin met tiener(s) From 23/07/2019 to 07/08/2019
    Certified reviews
    "We komen volgens jaar terug "

    Nette en mooie omgeving met veel voorzieningen.

    Onduidelijkheid over prijs verblijf . Uiteindelijk een erge dure vakantie

    Picture(s) taken by hans - Oostvoorne See photo gallery
    Review Marine Premium Camping Home

    Locatie in bos

    5e slaapplaats moet worden geïmproviseerd

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    8
    Accommodation
     
     
    7
    Region
     
     
    8
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Quality-price ratio
     
     
    7
    Reception
     
     
    8
    Services & amenities
     
     
    8
    Activities
     
     
    8
  • 9,44 / 10
    gezin met jonge kinderen From 22/07/2019 to 07/08/2019
    Certified reviews
    "Fijne camping met alle voorzieningen. "

    Zee en zwembaden prima op elkaar afgestemd. Zeer goede voorzieningen en supermarkt als entertainment

    Óveral extra voor betalen

    Review Pitch Comfort

    Perfecte kampeerplaats

    Weet niet

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    10
    Accommodation
     
     
    9
    Region
     
     
    10
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Quality-price ratio
     
     
    9
    Reception
     
     
    9
    Services & amenities
     
     
    10
    Activities
     
     
    10
  • 8 / 10
    gezin met jonge kinderen From 22/07/2019 to 06/08/2019
    Certified reviews
    "Heerlijke vakantie op een mega camping "

    Leuke camping met veel vertier Super mooie baaitjes aan zee Veel voorzieningen zoals winkels, bakkertjes Super wifi Sanitair werdt de hele dag schoon gemaakt.

    Sanitair was redelijk nieuw maar te klein voor 't aantal plaatsen 4 douches op een paar honderd plekken.

    Review Pitch Standard

    Mooie grote plek dicht bij zee

    Kinderdisco, voetbalvelden en kinderzwembad was te ver lopen vanuit de standaard plekken. Wil je hier dichterbij zitten boek dan een comfort plek.

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    9
    Accommodation
     
     
    8
    Region
     
     
    7
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Quality-price ratio
     
     
    9
    Reception
     
     
    8
    Services & amenities
     
     
    8
    Activities
     
     
    6
Search
From €83.16 From €405.30
General information
Campsite website

Lanterna 1
52465 Tar
Istria
Telephone : +385 (0)52 465 010

Camping2Be Winner 2018 Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016