Post a comment

Lanterna Premium Camping Resort By Valamar

8,12 /10
Gorgeous 18 Customers reviews Show all reviews
Traum Urlaub - schon zum zweiten mal hier! ... Labbidog, 01/07/2018
Establishment Lanterna Premium Camping Resort By Valamar - Tar see all the pictures
Detailed mark View details
General information
 
 
8,5
Accommodation
 
 
6,8
Region
 
 
8,7
Cleanliness
 
 
8,3
Comfort
 
 
8
Quality-price ratio
 
 
8,1
Reception
 
 
7
Services & amenities
 
 
8,9
Activities
 
 
8,4
Review will be checked

18 available reviews for Lanterna Premium Camping Resort By Valamar

Filter site's reviews
By Accommodation
7,85 Pitch Standard
Pitch Standard
8,37 Pitch Comfort
Pitch Comfort
- Pitch Comfort Mare
Pitch Comfort Mare No review
7,78 Marine Premium
Marine Premium
- Mediterranean Garden Premium
Mediterranean Garden Premium No review
8,72 Mobilhome Superior 30M2 2 Bedrooms
Mobilhome Superior 30M2 2 Bedrooms
Per customer type
  • 13 reviews 8,11
  • 5 reviews 8,13
Per stay period
  • 18 reviews 8,12
Per languages
  • All languages (18)
  • German German (1)
  • Italian Italian (1)
  • Dutch Dutch (16)
Reviews in chronological order
  • 9,44 / 10
    familie mit teenager(n)
    General review : "Traum Urlaub - schon zum zweiten mal hier!"

    Toller Platz, viel Abwechslung für jedes Alter wie Sport, Freizeit, Kinder- und Jugendclub, Abendprogramm. Die Duschhäuser werden öfters am Tag von nettem Personal gereinigt.

    Das man beim Buchen sein Platz fest buchen kann. Den Pfand der Dosen und Plastikflaschen kann man nur außerhalb vom Platz bei den umliegenden Märkten abgeben. Tipp: der nächste ist der "Tommy" dort kann man an der Hinterseite am großen Tor alles abgeben und bekommt ein Pfandzettel.

    Review

    Beim zweiten Besuch haben wir von einem Comfort Mare auf ein Comfort gewechselt. Die sind etwas größer und genauso nah zum Meer.

    Da man nicht fest Buchen kann, kann es schon etwas mühsam sein im Chek In den Platz zu wechseln wenn der Zugewiesene zu klein oder nicht die ideale Lage hat. Aber es klappt.

    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    9
    Accommodation
     
     
    10
    Region
     
     
    10
    Cleanliness
     
     
    10
    Comfort
     
     
    9
    Quality-price ratio
     
     
    10
    Reception
     
     
    7
    Services & amenities
     
     
    10
    Activities
     
     
    10
  • 9,44 / 10
    in famiglia con bambini
    General review : "ottimo"

    Ottime piscine, mare e servizi puliti

    Review

    Piazzola grande

    Più ombra in alcune zone

    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    10
    Accommodation
     
     
    8
    Region
     
     
    10
    Cleanliness
     
     
    10
    Comfort
     
     
    10
    Quality-price ratio
     
     
    9
    Reception
     
     
    8
    Services & amenities
     
     
    10
    Activities
     
     
    10
  • 9,33 / 10
    gezin met jonge kinderen From 19/08/2019 to 06/09/2019
    Certified reviews
    General review : "Uitstekende vakantie gehad "

    Het Aquapark was super voor de kids! En het was voor ons op loop afstand. Bovendien was het Animatie team top! Er was genoeg te doen voor de kids.

    Het is een grote camping, maar dat wisten we voor dat we boekte ook al. Alleen de trappen bij het auqapark (zwembad) waren enorm glad.

    Review Pitch Comfort

    De plek was super, smorgens hadden we vol zon op de tent en savonds hadden we helemaal schaduw. Water en elektra waren aanwezig en goed op de plek

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    10
    Accommodation
     
     
    9
    Region
     
     
    10
    Cleanliness
     
     
    8
    Comfort
     
     
    9
    Quality-price ratio
     
     
    10
    Reception
     
     
    9
    Services & amenities
     
     
    9
    Activities
     
     
    10
  • 7 / 10
    gezin met jonge kinderen From 10/08/2019 to 24/08/2019
    Certified reviews
    General review : "Vakantie week 33 34"

    In januari een reservering geplaatst via de ANWB en voorkeur aangegeven waar we graag een staanplaats zouden willen hebben. Hier is totaal geen rekening mee gehouden. We hebben een plek toegewezen gekregen aan de rand van de camping van nog geen 60m2 waar onze caravan niet op paste en ruim een half uur lopen was na het zwembad en andere accomedaties voor jonge kinderen daarop zijn we na de eerste nacht naar de receptie gegaan en in overleg verhuisd naar een andere staanplaats wat voor ons acceptabel was .

    De staanplaats wat toegewezen was de eerste keer was onacceptabel en niet wat we geboekt hadden, hij was geen 80m2, lag aan de rand van de camping, overal ver vanaf en minimaal 30 min lopen naar het zwembad en omringt met groepen jongeren die op een andere manier vakantie vieren als een gezin met jonge kinderen

    Picture(s) taken by john - Wierden See photo gallery
    Review Pitch Comfort

    De tweede staanplaats was acceptabel en schaduwrijk

    De eerste toegewezen staanplaats

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    6
    Accommodation
     
     
    4
    Region
     
     
    7
    Cleanliness
     
     
    7
    Comfort
     
     
    9
    Quality-price ratio
     
     
    6
    Reception
     
     
    7
    Services & amenities
     
     
    8
    Activities
     
     
    9
  • 9,22 / 10
    gezin met jonge kinderen From 08/08/2019 to 20/08/2019
    Certified reviews
    General review : "Geweldige vakantie "

    De comfortabele stacaravan en de ligging hiervan

    Extra kosten bij afrekenen

    Review Mobilhome Superior 30m2 2 bedrooms

    Airco en voorzieningen

    Airco werkte alleen met sleutel en raambeveiliging. Waardoor je hem niet kon laten draaien als je weg was.

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    10
    Accommodation
     
     
    10
    Region
     
     
    10
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    9
    Quality-price ratio
     
     
    8
    Reception
     
     
    9
    Services & amenities
     
     
    10
    Activities
     
     
    8
  • 8,89 / 10
    gezin met tiener(s) From 29/07/2019 to 14/08/2019
    Certified reviews
    General review : "Holiday"

    Prachtige camping, goede hygiëne, veel voorzieningen

    Ik wil kunnen pinnen in de supermarkt!

    Review Pitch Standard

    Mooie locatie

    Veel herrie in de vroege ochtend, bladblazers!

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    10
    Accommodation
     
     
    7
    Region
     
     
    10
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Quality-price ratio
     
     
    9
    Reception
     
     
    9
    Services & amenities
     
     
    9
    Activities
     
     
    9
  • 6,33 / 10
    gezin met tiener(s) From 29/07/2019 to 14/08/2019
    Certified reviews
    General review : "Leuke mooie camping"

    Mooie camping waar van alles te doen is, prima geregeld

    De campingplaatsen zijn vele malen kleiner dan jullie als ANWB zijnde aangeven!!!! We hadden plekken van 80/ 100m4 geboekt en dan krijg je plekken van 60 m4 aangeboden! Daar moeten jullie echt vele malen beter je informatie in verbeteren. Beetje lastig als je met een caravan en voortent komt van 7x8 en nog een tentje voor de kinderen. Was echt niet fijn aankomen. We zijn deze vakantie begonnen met 4x te verkassen naar een plek die wel enigszins oké was!!!!

    Review Pitch Comfort

    Niets was leuk aan de plek. De rode bagger die op de plekken liggen zijn qua vlekken in kleding en alle andere wasgoed niet te overzien. Caravan auto alles is zo smerig.

    De campingplaatsen zijn vele malen kleiner dan jullie als ANWB zijnde aangeven!!!! We hadden plekken van 80/ 120m4 geboekt en dan krijg je plekken van 60 m4 aangeboden! Dit is volgens de camping altijd al zo geweest qua grootte. Dus ANWB ga betere informatie verschaffen. Als ik dit van te voren wist, had ik NOOIT geboekt!!!Beetje lastig als je met een caravan en voortent komt van 7x8 en nog een tentje voor de kinderen. Was echt niet fijn aankomen. We zijn deze vakantie begonnen met 4x te verkassen naar een plek die wel enigszins oké was

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    6
    Accommodation
     
     
    4
    Region
     
     
    8
    Cleanliness
     
     
    8
    Comfort
     
     
    4
    Quality-price ratio
     
     
    5
    Reception
     
     
    7
    Services & amenities
     
     
    8
    Activities
     
     
    7
  • 7,11 / 10
    gezin met jonge kinderen From 24/07/2019 to 11/08/2019
    Certified reviews
    General review : "Receptie 3 sterren - overig 6 sterren"

    zwembaden, animatie, lungomare (pad langs strand)

    aankomst, plaatsaanwijzing

    Review Pitch Standard

    als je geluk hebt krijg je een plek aangewezen met voldoende ruimte en schaduw.

    er wordt geadverteerd met standplaatsen tussen 80en 120 m2. In veel gevallen is dit veel kleiner en pal in de zon. Aankomst is één grote chaos. Als je niet voor jezelf opkomt (indien je niet tevreden bent over je aangewezen plek) krijg je geen waar voor je geld.

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    8
    Accommodation
     
     
    5
    Region
     
     
    7
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Quality-price ratio
     
     
    8
    Reception
     
     
    3
    Services & amenities
     
     
    8
    Activities
     
     
    9
  • 8,67 / 10
    gezin met jonge kinderen From 22/07/2019 to 08/08/2019
    Certified reviews
    General review : "Heerlijk camping! "

    Een heerlijke camping die makkelijk te bereiken is, er is veel te doen en er zijn ook zeer mooie zwembaden, camping is wel erg groot dus een fiets of step is zeker aan te raden,maar alles is zeker lopend te doen. Winkels, bakkers, restaurants en terrassen zijn prima.

    Review Pitch Comfort

    Ruim.

    Twee bomen op mijn plaats

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    9
    Accommodation
     
     
    8
    Region
     
     
    9
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    8
    Quality-price ratio
     
     
    9
    Reception
     
     
    9
    Services & amenities
     
     
    9
    Activities
     
     
    8
  • 7,78 / 10
    gezin met tiener(s) From 23/07/2019 to 07/08/2019
    Certified reviews
    General review : "We komen volgens jaar terug "

    Nette en mooie omgeving met veel voorzieningen.

    Onduidelijkheid over prijs verblijf . Uiteindelijk een erge dure vakantie

    Picture(s) taken by hans - Oostvoorne See photo gallery
    Review Marine Premium

    Locatie in bos

    5e slaapplaats moet worden geïmproviseerd

    Certified reviews
    Detailed mark
    View details
    General information
     
     
    8
    Accommodation
     
     
    7
    Region
     
     
    8
    Cleanliness
     
     
    9
    Comfort
     
     
    7
    Quality-price ratio
     
     
    7
    Reception
     
     
    8
    Services & amenities
     
     
    8
    Activities
     
     
    8
Search
From €83.16 From €389.55
General information
Campsite website

Lanterna 1
52465 Tar
Istria
Telephone : +385 (0)52 465 010

Camping2Be Winner 2018 Camping2Be Winner 2017 Camping2Be Winner 2016